SOITA MEILLE : +33620574386

About Us

TAPIS-TAPISSERIES

Afsari Kashani

15 rue du Plaisir

93400 Saint Ouen

France

tel: 0033620574386

RCS   43190520700020

Yrityksemme on erikoistunut myynti Internetissä mattoja ja seinävaatteita.

Varastojen sijaitsevat pääasiassa Saint Ouen (Ranska), sydämessä kirpputori.

 

Kolmen sukupolven ajan toteutuksessa ja matto kudonta Kashan ja Teheran (Iran), Family Afsari Kashani erikoistunut lopulta lähtien 19th century toteutumista teoksia solmitut seinävaatteita (kuvallinen matot) ja matot erityisesti erittäin hieno in Kashan (Iran), poika Nezam ja Mahin, Afsari Kashani, suunnittelijat monet kuvallinen matto, taiteilijat Iranissa, joka teki paljon tilauksia hallituksen aikansa.

Yli 15 vuotta? kokemus palauttaminen mattoja ja seinävaatteita, ja yli 15 vuotta? kokemuksia kaupasta ja mattojen ja verhoilu.

 

Tarjoamme matto ja verhoilu tyylejä, koska teemme eri valmistajien ja toimittajien eri maissa (Iran, Intia, Pakistan, Afganistan ja Kiina). Hyväksymme tilaustöitä omasi ja omasi sisustamiseen.

Meillä on erikoistunut matot ja antiikin seinävaatteita ja keräys, ja tarjoamme aitoja ja vanhoja osia, jotka ovat olennaisesti myös varastoissa.

kielet

tapis d'orient tapisseries d'aubusson oriental antique and modern rugs and tapestries فرش٫ قالی و گلیم انتیک و مدرن orientali e antichi tappeti orientali e aubusson arazzi orientales antiguas e modernas alfombras e tapices de aubusson Orientteppiche antiken und modernen Tapeten Aubusson oosterse tapijten antieke en moderne wandtapijten uit Aubusson антикварные восточные ковры, Обюссон гобелены

Mitä mieltä tuotteista?...

Kommentteja ei saatavilla.